XXXXX Aikido Beograd Pascal Guillemin 6 Dan aikikai seminar 2017

U aprilu 2017.g. je u Beogradu održan međunarodni aikido seminar u organizaciji “AIKIDO ASSOCIATION FUJIYAMA“, koji je vodio naš učitelj i tehnički lider sensei Pascal Guillemin. U odličnoj atmosveri vežbači iz Rusije, Mađarske, Bugarske i Srbije imali su mnogo toga da vide i nauče. Ovom prilikom se zahvaljujemo svim gostima i domaćinima iz naše organizacije koji su svojim prisustvom uveličali ovaj događaj.

Kvalitetna saradnja

Aikido dojo “Edo” je prvi i jedini klub u Srbiji koji posvećeno i dosledno prati školu i program jednog od najeminentnijih aikido majstora današnjice CHRISTIAN TISSIER sensei (8 Dan Aikikai). Njegov učenik i dugogodišnji asistent PASCAL GUILLEMIN (6 Dan Aikikai) koji je vodio ovaj seminar je nagovestio nastavak saradnje u vidu daljeg podučavanja i usavršavanja naše aikido tehnike i sveobuhvatnog aikido školovanja. Ovo je bio treći u nizu aikido seminar koji je u Beogradu održao PASCAL GUILLEMIN sensei.

Aikido Beograd

Kontinuirana edukacija je od esencijalne važnosti za razvoj Aikidoa u našem gradu i u našoj zemlji. Bez stalnog učenja i novih informacija nema značajnijeg napretka. Veliki broj aikidoka koji su iz okolnih zemalja doputovali u Beograd da bi prisustvovali ovom seminaru govori u prolog toj tezi kao i o kvalitetu škole jednog od najeminentnijih aikido majstora današnjice, CHRISTIANA TISSIERA sensei (8 Dan Aikikai).

Video materijal sa seminara

Fotografije

Aikido Beograd Seminar Pascal 01Aikido Beograd Seminar Pascal 02Aikido Beograd Seminar Pascal 03
Aikido Beograd Seminar Pascal 04Aikido Beograd Seminar Pascal 05
Aikido Beograd Seminar Pascal 06Aikido Beograd Seminar Pascal 07
Aikido Beograd Seminar Pascal 08Aikido Beograd Seminar Pascal 09
Aikido Beograd Seminar Pascal 10Aikido Beograd Seminar Pascal 11Aikido Beograd Seminar Pascal 12
Aikido Beograd Seminar Pascal 12Aikido Beograd Seminar Pascal 13Aikido Beograd Seminar Pascal 14
Aikido Beograd Seminar Pascal 15Aikido Beograd Seminar Pascal 16
Aikido Beograd Seminar Pascal 17